Primer pas blocaire d'ERC

Esquerra va ser anit el primer partit de les comarques gironines en convidar un grup de blocaires per analitzar el fenomen d'internet en la nova societat del coneixement. Va ser una intereacció real i no virtual, però producte del nou procés de comunicació que es pot generar entre la política i els internautes. Francesc Canet, Joan Puig i Miquel Bofill van escoltar la visió de blocaires com Quim Curbet (lúcid com sempre), Guillem Alsina, Pau Canaleta, Carles Ferrer, Narcís Sastre, Camil Ros, Dolors Bassa i les aportacions de Manel Mesquita, editor d'El Dimoni de Santa Eugènia de Ter. Va ser una pluja d'idees que tanta falta fa a la política sobre la democràcia digital i com un polític pot apropar-se als seus seguidors i militants més enllà dels blocs puntuals de campanya. I un referent, com sempre, són les eleccions als Estats Units.

I la recomanació dels convidats va ser que si els blocs han de començar avui, com serà el cas d'una candidata, i ja han de morir el 8 de març "és que no tenen sentit". Idees, reflexions, opinions i un diàleg enriquidor provocat per la nova cultura informativa de la política. Un mèrit gestionat per Josep Maria Aguirre.


Música / Voldria aprendre # Gerard Quintana

* Un optimista veu una oportunitat en tota calamitat, un pessimista veu una calamitat en tota oportunitat *

PD: Dinar amb un grup d'amics i Antoni Maceiras. La copa es juga aquest cap de setmana a Gazteiz i, de moment, el director general de l'Akasvayu està animat i vol lluitar contra el típic derrotisme i les estadístiques. La moral necessària per començar a guanyar els partits abans de disputar-se.