Un concurs pioner de posts

La immobiliària JPsica ha ideat un concurs de posts per donar més vitalitat a la seva pàgina web i buscar una fórmula de promoció. Un projecte interessant, amb un premi en metàl·lic, per donar més credibilitat al concurs, que tracta sobre curiositats i llegendes locals. Un mes després de l'inici del concurs, de moment, la participació és bona i divendres s'acaba el termini d'inscripcions. El projecte és d'Andreu Pérez, el director de desenvolupament de negoci i canal en línia de l'empresa.

Aquest innovador concurs ja suposa un pas més per als blocs i el seu procés de consolidació més enllà de les pàgines personals. Perquè als Estats Units ja s'han convertit en una eina de màrqueting per a les grans companyies i una porta oberta de polítics i empresaris per tenir un canal individual obert al món. És tan vertical i interactiu el canvi d'informació que pocs el volen rebutjar (amb l'èxit de xarxes socials com Facebook, ara ja en castellà, i Twitter). I el proper pas, com passa als EUA, serà la compra dels blocs per part d'empreses (amb contractes temporals) que voldran dinamitzar els seus portals. Si passa allà, acaba arribant aquí. Temps al temps.

Música / One Republic # Apologize

*
Per això el savi, en governar, buida de desig els cors i ompla els estómacs, afebleix les ambicions i enforteix ossos*

PD: D'acord, la mesura és electoralista perquè el procés cremava al govern de Zapatero, però a qualsevol ciutat del món seria un motiu d'orgull l'arribada del TAV.

PD2: Com sempre, amb la telefonia, tenint la sensació que paguem el que volen les companyies, que són multinacionals de poder econòmic, que ja diria que és més important que el polític.

PD3: L'Ajuntament de Girona vol tirar endavant un pla d'usos a la Devesa que compti amb la participació ciutadana per projectar la construcció d'un pavelló. La polèmica s'acabarà sempre que l'equip de govern projecti una bona remodelació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo que ja t'hi has presentat amic Eduard o per què és en castellà ja no ho faràs. Nen, la pela és la pela i els catalans sempre ens venem per un plat de llenties.

Anònim ha dit...

Hola Eduard he vist que treballes al Punt per casualitat no sabràs si en Josep Martinoy d'internacional té un blog? El vaig tenir de professor i era una assignatura molt interessant.

Moltes gràcies