Intento seguir el Superdimarts però la nit és llarga. Són un conjunt d'eslògans i unes campanyes cada vegada més professionalitzades per exportar models molt personalistes. Frases mediàtiques i lideratges que són valorats com herois per conduir un país. La pugna entre Obama i Clinton és espectacular i la maquinària s'esforça per obtenir el mateix espai electoral. Per això, trobo superficial quedar-se amb la condició del color de pell i el sexe. La competència per trencar els empats tècnics són engrescadors.

Crec que Zapatero i Rajoy cada vegada van més en aquesta línia, però de moment és només el candidat socialista el que intenta imitar la posada en escena nord-americana. Som mediterranis i als EUA fa anys que ens guanyen en premiar els lideratges i la figura dels guanyadors. Aquí, com si ja fos una raó de ser, tendim a la flagel·lació i la crítica constant sense valorar les persones que es projecten per fer una societat millor. Són més competitius, amb el rics que això comporta, però al menys no s'amaguen a les cantonades per criticar i destruir. Ens agradi o no, posats a triar models, cada vegada més em quedo amb les llistes obertes i la competitivitat nord-americana abans que la destrucció mediterrània.

I parlant de lideratges, Pau Gasol debuta amb els Lakers, fa un partidàs, i demostra els estereotips que persegueix la societat nord-americana. Ídols per sempre encoratjar la societat més potent del planeta.


Música / Our Country # John Cougar

PD: Agraeixo els suports i els ànims per al repte de l'Associació STIC.CAT amb els premis BLOCS CATALUNYA. I el referent Partal, sempre respon. La presidenta Trini Milán serà dissabte a L'internauta.

PD2: Xuclà va saltar anit al quadrilàter, tot esperant trobar-hi algú per fer més competitiva la candidatura de CiU. De moment, escalfa els punys sense poder colpejar l'adversari.

PD3: Trobada amb Anna Albar. Reservada amb els seus plantejaments, no vol ser motiu de polèmica sobre el futur de la Devesa a Girona. Avui comença FiraRebaixa, un indicador més per valorar els efectes de la paràlisi.

PD4: Els rumors es confirmen. Roche no vol serguir a la Federació Catalana de Futbol. Grans transformacions que han trobat massa pals a les rodes, però això sempre els amics l'han animat. Ahir ho feia per telèfon. El futur semblava que passava per Madrid, com a substitut de Villar, i ara ja el col·loquen amb Sandro Rosell al Barça. Temps al temps.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

És veritat que seràs el padrí de noces d'en Claudio Sarabia i la Cloe? Saps si es farà alguna cosa després de la presa de ma de la setmana vinent? Com a membre de Club Saratoga hauries de dir alguna cosa.

Anònim ha dit...

Com a no-membre del Club Saratoga haig de dir que ocupada com estic en subhastar l'anell de promesa i el de casada, desprès de revisar els sms del meu marit, sarko el breu; estaré pendent del president del club per veure si aconsegueixo batre el rècord de marits i/o amants per minut...

Anònim ha dit...

Batlle, jo em pensava que ja estaves casat !!!

Anònim ha dit...

quin embolic us porteu entre tu el club saratoga. jugueu a despistar o no?

Anònim ha dit...

Ja tens temps de fer-ho tot?: membre de Club Saratoga, sopars tertúlia, dinars, redactor d'El Punt ... D'on treus les hores? Dorms