Primers Premis Blocs Catalunya

L'associació STIC.CAT, fundada per un grup de blocaires catalans, ha anunciat la creació dels primers premis de blocs en català, els premis BLOCS CATALUNYA. L'entitat preveu que el lliurament dels guardons es farà a l'octubre en un gal·la a l'Auditori de Girona. La proposta vol "donar encara més visibilitat al català a Internet, on és una de les llengües amb més usuaris", ha destacat la presidenta de l'entitat, Trini Milán.

La finalitat d'aquests guardons és fomentar la participació i la divulgació dels blocs en català de la xarxa. "Volem cobrir una demanda. Ja existeixen premis en diferents idiomes, però premis en català no existien; hem considerat que era el moment adequat per llençar aquest reconeixement i esperem que es converteixi en un referent per a tots els blocaires".

Properament es donaran conèixer les bases dels premis i tot el sistema d'elecció. Les informacions s'aniran ampliant a través de la web del col·lectiu (www.stic.cat), que es trobarà operativa en breu (
stic.cat@gmail.com). STIC.CAT considera que els premis BLOCS CATALUNYA han de contribuir a dinamitzar els blocs com a canals informatius i com a eina imprescindible en la nova societat.

Encara que aquest serà una de les primeres activitats de STIC.CAT, l'entitat neix amb la voluntat d'anar creant noves propostes per difondre i promocionar la utilització de les TIC en tots els àmbits.

Els fundadors dels premis BLOCS CATALUNYA consideren important "que aquest acte es faci per primera vegada a Girona, perquè és un dels puntals de Catalunya a la xarxa, però volem que també tingui repercussió més enllà, arreu del país i a nivell global".

Música / The Best # Tina Turner

PD: Mentre Pau Gasol ja és un Laker més, els Giants guanyen els Patriots en una final històrica de la Super Wolrd.

PD2: Maragall demana ara el vot en blanc. Com han canviat els temps.

PD3: Demà arriba el Superdimarts i Obama i Clinton pugnen per captar el vot hispà. Suposo que ja els veure'm fent els discursos en castellà, mentre el republicà McCain avança en línia ascendent.

PD4: Setze parelles homosexuals volen adoptar a Catalunya.

2 comentaris:

Alba Serra ha dit...

Benvolgut Eduard,

enhorabona per la iniciativa. Espero ansiosa les bases del concurs i, si la intel.ligència i el temps ho permet, hi participarem.

Felicitats.

Salutacions cordials,

Alba Serra.

Eduard Batlle ha dit...

Moltes gràcies pel suport Alba.