PPP = PP + Podemos

Cap de setmana de tres P seguides, que són la suma del setzè Congrés del PP a València i els famosos quarts de final de la selecció espanyola de futbol a l'Eurocopa, amb el crit de guerra Podemos! Mèdiaticament, els catalans rebem aquests imputs tan espanyolistes com una gran esperança que té un país pendent al darrere. Clar que la teràpia dels populars no és per fer pujar tant l'adrenalina com el partit que jugarà aquest vespre la selección contra Itàlia. I la veritat, no crec que ni el Congrés ni el partit pintin bé per als espanyolistes de dretes i els fans de la roja. Futbolísticament parlant, a cap dels dos els hi veig consistència al mig del camp per fer front a les dificultats: el PP perquè ja no pot fer més evident la divisió entre Rajoy i l'Aznarisme i la selección, perquè té un mig del camp massa tou per frenar els azzurri (La Gazzeta). A més, diria que Luca Toni en algun moment s'haurà d'acabar destapant, no?

I clixés per estimular les hormones per al cap de setmana encara no s'acaba aquí. Alonso és una testosterona més, que provoca que les motos quedin en un segon terme. De moment tercer al GP de França, però els Ferrari sortiran primers. I el gran Rossi sortirà segon a la graella de Moto GP
a Donington Park. Un presagi?

Mentrestant, la bona notícia és que a Catalunya ha nascut un Cercle Català de Negocis amb esperit independentista. Passi el que passi avui, segur que tenim almenys una bona ocasió per fomar-nos un Toscano.


Música / Tutto è relativo # Dottor Livingstone