Molta sort i fins aviat!



Antoni Bassas ha posat el punt i final a l'etapa a Catalunya Ràdio. El seu programa matinal ha estat un referent de la ràdio al nostre país, com en el seu moment ho va ser el de Josep Cuní. Deixa el nivell alt després de 14 anys i afrontarà un nou repte personal més que professional. Fins i tot, potser un descans li anirà tan bé en ell com a la pròpia emissora per fer un canvi. En el fons, Bassas deixa un prestigi d'una tasca exigent, creible, i un llegat informatiu molt meritori, quan no són temps fàcils degut a les pressions polítiques. Ara les dificultats seran per als directius de la cadena pública per trobar un professional que mantingui la seva audiència. Perquè a Catalunya ja hi ha bons periodistes, el problema està en saber si qui ens dirà el clàssic "Bon dia, Catalunya" a partir del setembre serà una carta marcada. Personalment i perquè no hi hagi dubtes... espero que sigui de la famosa crosta.

Música / I'm Jours # Jason Mraz


PD: S'estrena el I Congrés Nacional Internet a l'Aula. Interessant i necessari.

PD2: Un taller atractiu sobre la comunicació dels blocs a la UB.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que desmuntin el que vulguin, jo ja fa dos anys que no escolto la ràdio ni veig la tele, m´informo per internet i ningú em manipula. A més, això dels comentaris dels lectors ajuda molt a aclarir-se les idees i a delatar demagògies subtils.

Anònim ha dit...

Serà Toni Bolaño el substitut de l'Antoni Bassas? Serà qui digui el Joan Ferran?

Anònim ha dit...

Desgraciadament, estem instal·lant la crosta socialista a Catalunya Ràdio i TV3. Per què tenir oberta ja la COM si ja han colonitzat la CCRTV? :(

Més gent per a RAC1, tot i que hi hagi darrera qui hi ha...

Antoni, felicitats per aquests 14 anys de tasca impecable.