"Indiana" Puigcercós

Joan Puigcercós ha aconseguit el gran ascens que feia temps que anhelava.De moment, és el partit, però el seu entorn més proper sap que el seu somni no acaba aquí: el gran repte és la Generalitat.Allà és on hi ha el seu Sant Greal i ara el seu nucli dur s'ha preparat a la seva mida per intentar l'assalt final.

De moment, el bipartidisme amb el PSC, més PSOE que mai, no li ha donat prou futur al seu partit i ha provocat més crítiques i divisions internes de les esperades. Al final, han arribat les conseqüències i Puigcercós té el mèrit d'haver sortit victoriós. Però també té ara més enemics. I en aquest procés intern i extern es troba la "nova" Esquerra de Joan Puigcercós. L'arqueòleg que somia amb el Sant Grial i que ja té moltes ferides de guerra i perseguidors que volen que quedi encallat a mig camí.

Música / Perfect Day # Lou Reed & Luciano Pavarotti

PD1: El Girona FC obté un ascens històric a Segona A després de massa anys. Com ha canviat la dinàmica en molt poc temps! I ara el repte hauria de ser el de no caure en la mateixa trampa que el bàsquet. Un mèrit d'aquesta plantilla i la directiva, i un reconeixement a tots els qui van creure en el club quan jugava a tercera divisió, especialment a la família Roche.

PD2: Guanyen els Lakers. 3 a 2 pels Celtics i Boston decidirà.

PD3: Jazzpera. Música i records familiars.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Indiana? Puigcercós no es mereix tal denominació positiva. És un polític que no sap pactar, és evident.

Anònim ha dit...

Més d'ERC ja no pots ser amic Eduard. I jo que et feia socioconvergent.

Anònim ha dit...

Més d'ERC ja no pots ser amic Eduard. I jo que et feia socioconvergent.

Anònim ha dit...

Jo no em fiaré mai d'aquest metro-pagès del Ripollès

Anònim ha dit...

El que busca en Puigcercós és popularitat. Quan ja sigui prou famós es farà del PSC i deixarà ERC per la cuneta.