El consum "habitual" de les drogues

La Fundación de Ayuda contra la Drogadicción (FAD) estrena la nova campanya per sensibilitzar la societat que el consum de les drogues "s'ha generalitzat" entre els espanyols. El concepte creatiu d'aquesta nova campanya, la número 31 de la FAD des de 1989, respon a l'eslògan Cambia tu percepción. Piensa, i té com a objectiu que els problemes derivats del consum de drogues no passin desapercebuts entre els ciutadans ja que, tal i com destaca el director general de la FAD, Ignacio Calderón, "la societat situa aquest fenomen en un lloc que no és real.

La idea és encertada perquè avui dia poca gent consumeix heroïna, ja que en general la selecció habitual són drogues com l'èxtasi líquid o la cocaïna, que són més yuppies. I arribats en aquest estadi, els drogadictes són persones d'un alt nivell adquisitiu que es poden permetre sovint aquests luxes o bé, són fills de persones acomodades i que s'apunten a l'última moda dels burgesos en l'ambient de la nit. Per tant, són els traficants els qui enfonsen la vida de joves fàcils de manipular i que sempre estan pendents de trobar una escapatòria. Per això la resultat és fàcil: a més vides i famílies destrossades, més camells enriquits.

Música / Big Noise # Kyle Eastwood

PD: Trobar-me inesperadament ahir amb Alfred Julbe em va servir perquè em recomanés un vídeo-bloc d'un amic seu i alhora un antic ajudant que va tenir a Càceres. Piti Hurtado es diverteix a PizaRisas, on combina la tàctica i l'humor en el món del bàsquet.

1 comentaris:

bacus ha dit...

no em creure res d'aquestes campanys fins que diguin que l'alcohol és una droga com qualsevol altra inclús pitjor que les toves i reconeixin que vivim en una societat alcoholica/drogada.

Que no m'expliquin que es gastronomia o l'estat espanyol és el 3er productor mundial de la droga vi.

o totes o cap, això és tirar la pedra i amagar la mà.

Si un jove que fuma porros és un drogata un pare de familia que veu vi i conyac tb.

si la gent es droga (lega/ilegal) és pq la vida que els i dona la societat actual no hi troba sortides ni felicitats amstemies.