Sánchez Llibre-Laporta
Gràcies a Josep Sánchez Llibre comprovo de ben a prop la tensa enemistat entre els dos presidents del RCD Espanyol i el FC Barcelona. Daniel Sánchez Llibre i Joan Laporta compleixen amb el protocol del partit però res més. I això també transpua a la directiva. Precisament, les negociacions pel fitxatge de l'autor del gol del Barça en el derbi, el conejo Saviola, és el motiu d'aquesta indiferència entre els dos presidents. Aquesta vegada, Dani guanya la partida i l'eufòria esclata a la llotja. Però Laporta no vol sortir amb la cua entre cames i posa un somriure artificial, tot i l'escridassada injusta dels seguidors més efervescents pels efectes del 3-1. Què hi guanya l'Espanyol insultant Jan Laporta? Laporta va ser llest i va apostar per un posat humiliant que no per una imatge de derrotat.

Si l'Espanyol necessitava aquest bàlsam i volia ridiculitzar el president blaugrana, res millor que el resultat final per demostrar-ho. La resta és innecessari i per qüestió de causa-efecte sempre tindrà una resposta. En definitiva, l'Espanyol continua amb un peu a cada part de la classificació i esperant que De la Penya sempre jugui igual de motivat i el Barça, com bé va dir Laporta al descans, que Messi i Eto'o tornin el més aviat possible a l'equip i Deco tardi molt a tornar a estar sancionat.

I el que són les coses i com és el futbol,
Àlex Sáez preveia una derrota del seu Espanyol, l'argentí Zabaleta un empat, Jordi Roche una reacció del Barça a la mitja part i Josep Sánchez Llibre, una victòria ajustada. Si fos tan fàcil per pronòstics entre els entesos, les travesses anirien regalades.
Música / I'll Be Missing You # Puff Daddy