Club Bàdminton Salt

És la imatge del sopar dels àmics del Bàdminton Salt anit a Fornells de la Selva per planificar l'estada d'un equip txec per disputar un enfrontament amistós en les properes setmanes a Salt i Girona. El mèrit d'una entitat modesta però divertida que intenta, dia a dia, gaudir de l'esport i fer xarxa. Amb els nous temps i gràcies als vols barats, les distàncies amb el centre d'Europa cada vegada són més curtes. I l'esport, més internacional i encara més divertit i engrescador. Fins i tot, per aquells que només s'apunten a les bones i després van a l'entrenament una vegada al mes. I, per cert, des d'avui el Club Bàdminton Salt vol tenir un bloc a la xarxa per promoure les petites iniciatives com les d'ahir. "Si els txecs són a internet, nosaltres també!", deia un dels membres de la junta. Dit i fet!

Música / Wag The Dog # Mark Knopfler

PD: El nou bloc del Club Bàdminton Salt ja és una realitat.

5 comentaris:

Marc Vidal ha dit...

estic per associar-me... quins temps aquells en els que havia estat considerat una promesa del Badminton europeu ;.)

albert ha dit...

Ens calia una eina com aquesta per acabar de reflectir totes les estones bones i divertides que hem passat a la pista, els viatges que hem fet amb el club, els projectes de futur,...

Moltes gràcies, Eduard!

Un soci

carles ha dit...

Molt bé Eduard i gràcies,

Els que volgueu veure a l'Eduard fent de crack del bàdminton internacional, podeu venir al Pavelló de Salt el diumenge 20 d'abril. Juguem contra el Club Bàdminton Lanskroun, de la República Txeca.
Aquest serà el sisè Torneig internacional en el que participem.

Anònim ha dit...

Després de sopar vau anar a buscar algún "colom blanc" (fes traducció al castellà) o vau preferir anar a l'aeroport?

Anònim ha dit...

Després de sopar vau anar a buscar algún "colom blanc" (fes traducció al castellà) o vau preferir anar a l'aeroport?