La imatge del nou govern de ZP



Si algú representa aquest segon govern que ha planificat Zapatero per al nou mandat seria Carme Chacón. Dona, amb projecció, fidel al president, il·lusionada i disposada a acceptar un repte com el de ser la primera dona que dirigeix el ministeri de Defensa a l'Estat espanyol. A més, amb l'embolcall afegit que a dos mesos vista ha de tenir el seu primer fill. Per tant, tots aquests canvis pretenen demostrar un tarannà i una filosofia d'un govern, que tot i les possibles crítiques, només de pensar qui seria el ministre en cas d'haver guanyat el PP ja estic disposat a donar un marge ampli de confiança a Chacón. Llàstima que, d'entrada, em van agradar molt més els objectius del 2003, ja que ara de l'Espanya federal ni se'n parla amb el silenci dels 25 diputats del PSC que precisament representa la mateixa Chacón.

Música / Rockferry # Duffy

PD: Il cavalieri Berlusconi, com era d'esperar (tercera vegada!), mentre l'Italia rinvia al passato. La Stampa, La Repubblica, Corriere della Sera, Il Messaggero, Il Sole 24 Ore, il manifesto,

9 comentaris:

Anònim ha dit...

No sabia que t'agrada veure a tota una catalana cridant VIVA ESPAÑA !!!

Anònim ha dit...

Cada vegada més socialista noi

Anònim ha dit...

No entenc com aquesta dona ha pogut acceptar aquest càrrec i fer veure que no passa res com a catalana i dona que haurà d'agafar-se uns mesos de baixa només arribar al càrrec. És passar-se d'ultra-socialista i és pur màrqueting

Anònim ha dit...

Doncs jo trobo que no estic d'acord amb tu. L'única cosa que veig és una persona que se'ns havia presentat com a catalana, catalanista i federalista cridant "Viva España" i "Viva el Rey". He sentit vergonya aliena.

Àlex Sáez ha dit...

Eduard,

Doncs jo vaig sentir parlar de l'Espanya federal al president del govern, i et puc assegurar que els 25 diputats no oblidem el nostre projecte polític per a Espanya.

Anònim ha dit...

Com t'agrada la Carme Eduard T'han comprat els del PSOE?

Anònim ha dit...

A veure si t'aclares !!! d'ERC t'has passat ara al PSOE? Què t'ha ofert un càrrec a comunicació del PSOE el Sr. Àlex Sáez? Que vas tantejant, a veure qui et dona més?

Anònim ha dit...

Respecte Álex Sáez, consideraré mentoda tot el que digui respecte el PSCfins que no arribi el dia que votin –només en una cosa– diferent del PSOE.

Però em sembla més greu el cas de Miquelet, que critica el nomenament de Chacón perquè haurà d'agafar la baixa de maternitat (!!). Suposo que si és empresari –Déu no ho vulgui– deu ser dels que no agafen dones per això, perquè en qualsevol moment es queden embarasades, les molt gandules. I no parlem de si ja es presenta a demanar feina embarassada, que això per Miquelet ja deu ser el no va mnés de la cara dura.

Anònim ha dit...

La Chacon és tan postisseta com en Sáez i companyia, que fa temps que viuen del cuento. No hi entenc gaire de la política però almenys Montilla no va d'
aquest pal