Houston: tenen un problemaDesprés de passar un mes i mig de les eleccions del 9 de març, el PP està igual que fa un any amb el debat intern entre Mariano Rajoy i Esperanza Aguirre. El PP continua tenint un problema per molt que sigui la segona gran força política de l'Estat espanyol i hagi obtingut més de deu milions de vots. Rajoy no té el carisma necessari i el lideratge necessari per continuar una legislatura més, mentre que Aguirre no té el perfil adequat per obtenir els votants de centre que ambiciona el partit per tornar a guanyar el PSOE. I aquesta crisi que han d'afrontar ja ens va bé als catalans però també s'equilibra la balança i d'aquesta manera també hem d'encaixar el PSOE, amb tota la seva maquinària i tant amb el costat bo, que el té, com el costat dolent, que el té. I mentrestant, la dreta espanyola sagnant, tot i un gran resultat electoral. És gran part també, el preu d'un interessat bipartidisme: només hi pot haver un guanyador i un sol perdedor. Ara, a fer la travessa del desert i se l'han guanyada a pols, tant els protagonistes com el seu imperi mediàtic.

Música / L'Infinito # Raf

5 comentaris:

Eduard ha dit...

Hola Eduard.

Sembla que avui tots escribim sobre el mateix i el millor de tot, coincidint en l'anàlisi.

L'Espe va a per totes i fins que no tingui segur el suport necesari per a presentar-se no ho farà públic. Juga amb una carta amagada esperant pder anunciar la seva candidatura, el recolzament de l'Aznar i això en el PP pesa i molt encare.

fins i tot crec que de produirse, facilitaria l'escissió dins el PP entre les faccions socialdemòcrates i neoliberals.

A veure com acaba tot plegat, per tot això m'agrada tant la política !!!

Salut i €

Populares ha dit...

Como os gusta a los socialistas com tu criticar al PP cuando Zapatero es un fiasco de presidente y un vago sin personalidad alguna para comandar nuestra nacion.

Populares ha dit...

Como os gusta a los socialistas com tu criticar al PP cuando Zapatero es un fiasco de presidente y un vago sin personalidad alguna para comandar nuestra nacion.

Anònim ha dit...

Estàs dient que el PP no té coses bones?

Tu i jo ara fa 16 anys erem al Godó ha dit...

En quin govern, gràcies al pacte amb CiU, es va abolir la mili obligatòria?