Berlusconi o Veltroni


Els pronòstics ja ho deien i els resultats d'ahir ja ho confirmen: Walter Veltroni ho té difícil. Però m'agradaria que avui sortís escollit com a nou president de la república italiana davant d'un Silvio Berlusconi que és un mandatari més que polític que ha marcat el país transalpí en els dues últimes dècades. L'home del canvi contra la tendència política d'una dreta ostentosa. Si finalment el candidat de les esquerres dóna la sorpresa, encara que sigui per poc marge, es torna a qüestionar la governabilitat d'un país que viu en una espiral d'incertessa en aquests últims anys a causa de les disputes polítiques i que han provocat que s'hagin hagut d'avançar aquestes eleccions. Però crec que Itàlia encara no està preparada per tenir els canvis socials que anhela d'estats com l'espanyol. Tenir el Vaticà té un preu.

I la curiositat d'aquests comicis és que, per primera vegada, està prohibit entrar en els col·legis electorals amb telèfons mòbils o càmeres de fotos perquè es vol evitar la compra de vots, una tendència utilitzada per la màfia.

Música /
Vento di Passione # Pino Daniele & Giorgia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Escolta Eduard, siguis realista: a tú t'agrada Berlusconi, no siguis esnob. A tu t'agrada Armani, el perfum, els botons de camisa, les camises, les sabates... tot el que vesteix Berlusconi t'agrada... Aleshores...

Unknown ha dit...

Eduard tens un regal en el meu blog.
Petonets i felicitats.