Més publicitat a Internet

Internet es va consolidant com a nou mitjà de comunicació entre la societat i la prova són els progrés de les xifres que indiquen el consum dels usuaris: com la publicitat. Fa només una dècada, la xarxa era utilitzada per a un perfil concret de la societat, però en els darrers anys el ventall de persones que utilitzen aquest mitjà ja es comparable als qui miren la televisió, escolten la ràdio i llegeixen el diari. I de fet, cada vegada em trobo més gent que a les nits tria navegar per internet que mirar la televisió. Aquest any, amb la desacceleració econòmica veure'm quins sóns els registres en publicitat (de moment, és un mal any global) i si Internet continua creixent, però com a mitjà ja és imparable i més amb l'entrada en servei als mòbils de les últimes generacions.

Música / I Belong To You # Lenny Kravitz


PD: Dimarts Jornades TICJoves a Cornellà. Amb Alfons Cornella.

PD3:
Dissabte a Figueres: Randy Weston African Rhythms Trio. Festival de jazz!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La pujada només d'un 2% demostra la poca credibilitat que per a les empreses és Internet. Fracasa de nou l'intent de publicitat a la xarxa.

Anònim ha dit...

Xavalí, jo d'aixó de la publicitat no hi entenc pas ben bé res, però aixó del NEOKUBE que tens aqui és una canya total!!!!

MILI ha dit...

Hola mi nombre es Miriam Garcia y participe en un concurso de post. Desearia saber cuando ponen los resultados ya que supuestamente el 15 de abril ibamos a saber sobre los ganadores aunque hasta el momento no recibimos noticia alguna me gustaria recibir una respuesta de parte de ustedes.
ATTE.
Miriam Garcia