Arriba la Fira de Frankfurt

És l'hora de la veritat perquè la Fira Internacional del Llibre de Frankfurt ja és a punt. És un moment històric perquè la literatura catalana es pugui lluir internacionalment, ja que d'oportunitats com aquesta són gairebé úniques. Però després de tanta polèmica generada per, una vegada més, la divisió entre la literatura catalana i la castellana al nostre país, tens la sensació que aquest espiral ens ha d'acompanyar sempre. S'accentua en la política, però es traspassa en àmbits tan comercials i productius com l'esport i la literatura. Per això, fem el que fem, anem on anem i avancem cap on avancem, Catalunya ha de conviure sempre amb aquesta convulsió interna i acostumar-s'hi no et permet ser optimista, ni tampoc t'omple d'orgull. Forma part ja del destí dels catalans.

Música / Afro # La Banda del Surdo
PD: Lliçó de professionalitat de Darrel Middleton en la victòria de l'Akasvayu contra el Tau, que va compensar el poc públic de Fontajau. Ni el ral·li, ni l'Equus haurien de ser l'excusa.
PD2: Web de fotògrafs anomenada Fotografos Nómades, en plena època de canvis en la fotografia digital i una fira acabada com la de Colònia: Photokina 2007.
PD3: Oriol Pujol va escalant a Convergència, mentre la coalició intenta renovar-se i llepar-se les ferides.
PD4: Que Garzón dicti ara presó incondicional a 17 dirigents de Batasuna, només es pot entendre en clau electoral. Ens esperen sis mesos de bipolarització PSOE-PP per tenir el control de l'Estat.
PD5: Qui realment mereix guanyar el mundial de F-1 és Kimmi Räikkönen. Si xoquessin Alonso i Hamilton en l'última prova del Brasil...

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ens hauríem de preguntar perquè autors com Sergi Pàmis s'han autoimmolat mesos abans que comenci la fira.

Anònim ha dit...

Què passaria si es fes una fira del llibre d'Espanya i no es convidessin a autors que escriuen en català, gallec i euskara? Hi hauria un xou increïble !!! Els nacionalistes catalans es queixerien per sentir-se apartats. Aquí fem nosaltres el mateix. Des de quan en Juan Marsé no és un escriptor català?

Mar ha dit...

m'apunto al bravo Middleton!
i m'apunto a la castanya compartida alonso-hamilton en favor d'Iceman! (però que no es facin mal, que no s'ha de desitjar mal a ningú; només que estavellin els cotxes i no puguin sumar punts)

Anònim ha dit...

Jo no penso que Franckfurt sigui tan important, el problema és que som unallengua minoritària i necessitem promocions com aquesta fira per així intentar penjar-nos les medalles i desafogar-nos de ser inferiors al castellà en tot, especialment en vendes i en escriptors de renom

Anònim ha dit...

En Leoncio té raó.

Anònim ha dit...

En Leoncio té molta raó. Per cert, també vaig el crack d'en kimmi.

Anònim ha dit...

These articles are fantastic; the information you show us is
interesting for everybody and is really good written. It’s just great!!
Do you want to know something more? Read it...:Great investment
opportunity in Costa Rica: jcondos house, costa rica beach condos,
condos rentals. Visit us for more info at: http://www.jaco-bay.com/