Con la Z de retrazo

És normal que els diferents estadis de governs socialistes defensin la visita d'ahir el president Zapatero per demanar disculpes pel caos ferroviari a Catalunya. Per exemple, amb Aznar i les seves formes autoritàries, aquest gest públic hagués estat impensable. Clar que les majories absolutes també et permeten tenir la carta blanca. En aquests moments, no hi ha terme mitjos tot i els errors d'un doble govern a Catalunya (PSC+PSOE): una defensa a qualsevol preu o una crítica que passarà factura d'aquí a cinc mesos.

Per sort dels socialistes, comparar Zapatero amb el PP (Aznar, Acebes, Zaplana, Mayor Oreja...) denota altres estils de governar. I per això, amb greu errors de planificació però amb encerts importants en polítiques socials, Zapatero pot tenir la confiança d'encarar les eleccions generals contra un rival polític amb qui no confien ni els seus. I per cert, això sí que és alarmant per al nostre país: les pèrdues econòmiques que s'han generat a causa del caos.

Música / Silver, Blue and Gold # Bad Company

PD: Tot el suport al conseller Quim Nadal (amb entrevista a El País), en la tensió generada amb la ministra Álvarez.

PD2: Arriba el SIMO, una de les fires més esperades.

PD3: Artfutura, el millor festival d'art digital.

PD4: Em va agradar que Mar Poyato destaqués a RAC1 el bloc de Camil Ros.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Les pèrdues poden ser moltes i això no ho contempla ningú. L'economia d'un país se'n resenteix més del que sembla amb els problemes de transport, algú ho hauria de comptabilitzar.

Anònim ha dit...

Això d'enviar floretes al conseller Nadal... Ja ho diuen ja que t'estàs buscant un sou al tripartit ...

Anònim ha dit...

Pregunteu, pregunteu... perquè Joan Olòriz està tan apagat últimament.