Com les vuit diferències

L'evolució de les infraestrucures viàries a les ciutats de Madrid i Barcelona salta a la vista en aquestes imatges. I això, ja sense parlar de les aèrees i les ferroviàries. A Barajas, Madrid té clar en quina categoria mundial aèrea vol estar i té un govern que n'és conscient. I a Barcelona, el Prat només pot ser secundari. En les ferroviàries, comparar-se encara fa més mal, sobretot, en el moment actual en què estem: Madrid fa quinze anys ja que té el tren d'alta velocitat. I respecte les viàries, aquí anem pagant peatges i més peatges perquè no hi ha més remei si ens volen desplaçar amb certa eficiència. I com que està planificat i governat perquè així sigui, ja ens podem imaginar el 2014. Per sort, només guanyarem en un aspecte: en la categoria marítima. Si tinguessin mar...

Música / God Put a Smile on Your Face # Coldplay

* Tots coneixem el camí, però pocs el recorren *

PD: M'avisen que la Convergència que cada vegada és menys Unió començarà a preparar a consciència a partir de demà les tesis del nou catalanisme. Amb el canvi de Felip Puig per David Madí es guanyarà en credibilitat.

PD2:
Restaurant Massana. El tret de sortida per a les fires de Girona.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina casualitat, els de Club Saratoga també parlen del Massana i diuen que tu hi vas anar rodejat de polítics !!! No vas patir gana?M'han dit que els plats són petits i es passa gana.