Vides condicionades

Ho veig negre, com la imatge. Avui he d'anar a Barcelona i després al Vallès Oriental. Tan de bo pugui arribar a temps dins els horaris establerts. Ahir al matí em posava a la pell dels qui descarregaven la seva impotència a través de la ràdio, que suposo que ni els mateixos locutors i professionals imaginen els oportuns que poden arribar a ser. I alhora, un bàlsam de la frustració. Perquè fa anys que tenim un dèficit important en infraestructures i que Barcelona ara mateix ho exemplifica.

Però potser sí que és el cúmul de massa errors... Per haver planificat Catalunya des de i per a Barcelona. I d'un govern del PP que ens feia pagar massa peatges mentre ordenava Madrid. Perquè també hi ha moltes mancances al territori. Ara, Nadal -incansable com sempre-, Morlán i la ministra Álvarez són els encarregats de defensar l'obra de govern i els personatges a cremar. És evident que governar desgasta -que li expliquin a CiU- i en aquests moments el PSOE té moltes banderetes al mapa: governa a ajuntaments, consells comarcals, diputacions, a Catalunya i l'Estat. Per això, té més a perdre davant dels silencis interessats dels socis de govern que, amb eleccions a la vista, no volen pagar el mateix preu. En el fons, el PSOE necessita Catalunya per a les generals però fa tard si vol agafar el tren.

Música / Voyage Voyage # Gregorian

* Els obstacles són allò temible que veus quan apartes la mirada de les teves metes *

PD: El català no avança en la incorporació de nous parlants. Preocupant o el símptoma dels nous temps. El contrapès del dia és que la continuïtat de les emissions de TV3 al País Valencià estan gairebé garantides.

PD2: Xuclà tenia la pista des de l'estiu: Xavier Bosch substituirà Vicent Sanchis a l'Avui. Un mèrit de qui les clava la la diana.

PD3: El BCIN de Badalona acull demà les II Jornades TIC NEXT Qualitat de Vida.

PD4: El famós Teo de Catalunya compleix 30 anys. El temps passa i els contes perduren.

PD5: Pep Guardiola, sis anys després, és absolt de les acusacions de dopatge. Queda l'orgull humà d'un final feliç judicial lamentable.

PD6: Un pas més dels blocs i dues descobertes a la xarxa: Micocat.org i Pescagirona.com.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Eduard, entenc que aquesta cita és de Thoreau. D'on l'has tret? no la sé trobar. m'agrada i la vull utilitzar però l'he de documentar. Gràcies

Anònim ha dit...

Aquest el Xuclà l'ha sap llarga

Anònim ha dit...

Una vegada més m'ha agradat la cançó. Petó

Anònim ha dit...

En moments com aquest és quan desitjariem que ja s'hagués inventat la teletransportació. EL problema seria si també ho administrés RENFE.

Salut i € i molta paciència.