La justícia és un dels pilars de la nostra societat, però és vulnerable. I ho és des del moment que els governs condicionen la cúpula de la seva estructura, en la famosa divisió de progressistes o conservadors. I és per això que difícilment un jutge pot fer complir la llei quan d'entrada ha d'assumir quin és el partit polític que ha seleccionat el seu perfil perquè se li puguin obrir les portes del Tribunal Constitucional, tal com ara està passant. Per tant, la toga dels grans organismes que han de fer complir les lleis que ens condicionen no és negra sinó d'un color polític producte dels resultats d'unes eleccions. Per això, la justícia no és immaculada i perd els principis de la raó i les normes. Però si els fonaments judicials trontollen, tampoc és una sorpresa perquè es pot extrapolar en tantes altres bases importants de la nostra societat: empreses, bancs, caixes, instituts, centres, universitats, hospitals, diaris, ràdios, televisions...

Música / Landslide # Stevie Nicks

* Omple cada hora amb seixanta segons que valguin la pena *

PD: Novetats de Gerard Quintana i Quim Monzó que gairebé coincideixen en el temps.

PD2: El govern italià pretén controlar els continguts dels blocs. Sempre ens quedarà la classe dels amics del Saratoga, Club Saratoga.

PD3: Califòrnia crema. Víctimes, ferits, desallotjats... i 23 focs en cinc dies.

PD4: Laporta al Senegal. Quan l'esport traspassa fronteres i es fa més humà.

PD5: Sarkozy arrisca amb un Pla Marshall contra el canvi climàtic. Reptes: fomentar el tren, energies renovables, reduir els pesticides en els camps... Sort que no té cap cosí que l'aconselli.

PD6: La Representació de la Comissió Europea a Barcelona estrena web.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Laporta es va preparant el terreny per acabar fent el salt a la política però està per veure si s'atreveix a fer-se convergent, que és on hi té els amics.

Anònim ha dit...

Ei t'han anomenat a Can Basté des de Girona. Ets bo. Kiss

Anònim ha dit...

Camil Ros+Eduard Batlle= Club Saratoga. A RAc1 també ho saben

Anònim ha dit...

Vist qu ehi ha un tal Lleonci que m'ha usurpat el nom, passo a dir-e Leoncio (aquí i a la Xina).
Crec que Laporta acabarà com alcaldable de CiU a les properes eleccions de Barcelona. Prepara't a tenir un sopar pagat a Les 7 Portes. Hi pots anar amb l'Eduard Cic, que li agrada molt la sopa a la bullabesa i allà la fan molt bona. T'hi puc acompanyar també jo. Després podem anar a prendre unes copes en alguna mena de batalla de Bailén.

Jesús M. Tibau ha dit...

salutacions des de les Terres de l'Ebre