Tengo una carta para ustez

Que Zapatero vulgui publicar avui un article a La Vanguardia titulat Rendir cuentas és que la cosa és molt greu. A més, que Zapatero no fulmini la ministra Álvarez és que aquesta política té set vides i ha d'estar molt ben connectada amb el president espanyol: els interessos només són el de ser la futura candidata a Andalusia? I que LV publiqui aquesta carta és que pot ser tan camaleònica com calgui per a cada moment de la història de Catalunya i Espanya. Les vendes són les vendes (el poder és poder) i sinó que li preguntin al conde per què un bon dia es va decidir publicar tants anuncis a classificats amb l'etiqueta XX.

La crisi per la gestió de les infraestructures segur que ha alertat els indicadors de la sala de màquines del Carrer Nicaragua i de Ferraz. Quan això passa és quan s'activen mecanismes com aquests. Ara potser ja és tard, però l'estratègia d'intentar demanar perdó als ciutadans encara pot donar un bon resultat electoral, sobretot, per quina va ser l'actitud de l'últim president i quina pot ser l'alternativa. M'ha dit el meu cosí (no és polític, ni periodista) que Rajoy té molt descrèdit entre els seus i que ZP...

Música / Dirty Girl # Eels

PD: El Just M. Casero, més que un premi a Girona. Per cert, Roger Casero també ha felicitat amb un bloc i un Youtube la seva dona. Felicitats Sira pels 30!

PD2: M'ha agradat que Cristina Alsina i Pia Bosch, amb bloc, siguin les col·laboradores del nou portal del Diari de Girona.

PD3: Pujol no para. Ara, un debat públic sobre educació.

PD4: Arriba la Marathon of New York. Una cursa molt especial.

PD5: L'Editorial Gedisa ja té a punt un còctel per celebrar els trenta anys.

3 comentaris:

Toni Ros ha dit...

Crònica de la Manifestació d'ahir amb moltes fotos

Anònim ha dit...

Suposo que és tant money que l'avi Godó va dir que mejor dejarlo como está i pensar en la morterada.

Anònim ha dit...

ZP té els dies comptats, PSOE no sap com castigar-lo, que millor que presentar-lo a les generals?? passarà quelcom extrany per guanyar-les?? crec que aquesta vegada no, ni els seus seguidors l'acompanyaran, necessiten castigar-lo i castigar Catalunya, no li perdonen el pacte Montilla. Preparem-nos pel que pugui venir.
Salutacions de la Terra Ferma.