Intermón Oxfam creu en la RSE

Em va agradar retrobar-me amb Carles Campuzano durant la primera jornada d'Intermón Oxfam a Girona per debatre sobre La responsabilitat social a l'empresa. Em recomana que divulgui un estudi que aquesta ONG va presentar fa pocs dies Puertas al mar. Por qué deberíamos estar interesados en una política migratoria más justa e inteligente. En Carles és d'aquells polítics de Convergència que té un perfil de futur, més adaptat als nous temps i del qui molts es pregunten què fa en un partit com el seu, amb les seves conviccions obertes i plurals.

El motiu de la trobada són unes jornades estructurades amb bons experts per intentar valorar els pros i els contres de la RSE. En globlal, no ni ha un concepte únic sobre quin marc cal definir, però l'ètica en els negocis també hauria d'integrar el concepte de la RSE dins la cultura empresarial. La globalització dels mercats, el món i els seus desequilibris, crec que demanen un comerç just, una ètica en els negocis, una inversió socialment responsable i una innovació socialment responsable. Crear, enriquir-se i tenir la consciència d'ajudar humanament, socialment i mediambientalment.

Música / The Closest Thing To Crazy # Katie Melua (Dedicada als 100 posts de la Dolors i la caiguda d'en Saül)

PD: Arriba la V edició dels premis del Fòrum E-tech 2007. Girona també necessita enfortir la seva xarxa.

PD2: Prefereixo que el president Pujol ens faci venir Luc Ferry que no divagui sobre els taxistes de Madrid.

PD3: Dinar ajornat amb el Club Saratoga, un club cada vegada més efervescent. Els recomanaria una jornada a Can Bonastre Wine Resort.

PD4: La Mar va a imputs, però els seus posts denúncia són necessaris. D'acord! La feina mal feta no té futur.