La impotència de la protesta

Finalment, ha de ser la Plataforma pel Dret a Decidir qui convoqui la sempre invocada societat civil perquè es manifesti contra el caos ferroviari. L'1 de desembre ja és massa tard, amb un temps amb massa silencis governamentals a la Generalitat, però continua siguent un dret reclamar per passar comptes. Els errors acumulats en la projecció de l'obra han acabat per tenir un preu i veure'm si es compleixen els pronòstics de convocar una manifestació massiva. Serà el termòmetre per valorar la impotència del malalt. En tot cas, que es prepari Magdalena Álvarez!

La mala planificació té i tindrà un desgast però mai podem oblidar els reptes dels qui l'han gestionat. Perquè quedarà l'obra de govern per tapar un dèficit històric. Tampoc l'afluència de gent determinarà cap decisió política, tot i que el govern català (PSC) i espanyol (PZOE, tal com li diuen ara) és qui en sortiran més mal parats. Comprensible. Finalment, les urnes decidiran i Catalunya ja hauria de saber quan i com es juguen els quartos després de tantes escaldades i derrotes. El març vinent començarà la partida de cartes.

Música / Bluebeard # Cocteau Twins

PD: Raimon Obiols a Girona, amb la gestió de la Pia Bosch. La Convenció pel Futur escalfa motors per al dia 16.
PD3: Especulacions sobre la crisi de les constructores, amb el balanç de la patacada del Meeting Point, amb un rumor d'aliança cada vegada més comentat de Caixa Girona i Caixa Catalunya. Què passarà?
PD4: Suport a Càritas per a la II Jornada Diocesana del Voluntariat.
PD6: Degustació del cava Celler Trobat amb bons amics. Queda pendent anar a Garriguella.

2 comentaris:

Jesús Badenes ha dit...

Gràcies igualment. Sàpigues que sóc lector habitual teu, encara que sigu el primer comentari que et deixo. Endavant!

Anònim ha dit...

Hola Eduard.

Més val tard que mai, de totes maneres els partits que haurien d'ahver-se possat d'acord des del primer dia, han estat fent l paper de la trista figura com ens tenen acostumats darrerament.

Els uns per submissió amb el PSOE, els altres per formar part del tripartit i els demés per no tenir massa clar encapçalar un moviment civil, han deixat passar una oportunitat d'or que els costarài molt recuperar.

Cada un va a la seva, els uns reformulant el catalanisme, els altres vista un hipotètic referendum el 2014 i el Montilla, aprenent a parlar el català. Més valdria que en qüestions com aquestes anessin tots a una i es deixessin cosa que des de Catalunya, no hem sabut fer mai.

Salut i €