Haurien de desaparèixer

No hi ha termes mitjos. Després de fer-se pública la sentència de l'11-M i descartar-se ETA en els atemptats, Eduardo Zaplana i Ángel Acebes haurien de desaparèixer del mapa polític. Per ètica, moral, dignitat, responsabilitat, credibilitat, orgull i manipulació haurien de, fins i tot, demanar disculpes als ciutadans espanyols. Si, justament, Zapatero ho feia hores després al Congrés (per segona vegada) per la crisi de les infraestructures a Catalunya...

Ha estat la victòria de l'estat de Dret davant de la calúmnia dels últims dies d'un govern que va intentar crear una gran mentida. I amb Acebes i Zaplana no s'acaba tot: la Cope i El Mundo també són mitjans que han conspirat i han ajudat a promoure «la ineficiència» d'uns jutges i, ara, volen que sigui del sistema policial. Quina barra! Amb la seva responsabilitat periodística, van promoure la teoria de la conspiració molt interessadament.

31 d'octubre de 2007: Morta la farsa, visca la justícia!

Música / Tetes de Bois # Battiato

PD: Modest Cuixart ens ha dit adéu. El seu llegat es valorarà en els temps. Queda la Fundació Cuixart i el prestigi.

PD2: Error imperdonable el del DVD editat pel departament d'Educació amb les Tres Bessones com a instrument de promoció. Sánchez Llibre té raó i els altres clubs catalans ignorats, també. Tot i la gran inversió, ara encara més despessa pública per refer l'error.

PD3: Dinar a Vallromanes: Mont-Bell. Molt recomanable.

PD4: Totalment d'acord amb Carod: «En els aspectes essencials que afecten el país, Catalunya no hi pinta res».

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Suposo que tractant-se de Vallromanes debies estar amb el teu amic Camil Ros.

Anònim ha dit...

jo diria que debia ser amb una amiga de girona resident a Vallromanes, per més pistes a la udg o també a ciu

Anònim ha dit...

De nom Marta potser?

Anònim ha dit...

Benvolgut Eduard, el que comentes del PP em sembla molt convenient, aquesta gent entenc que en un primer moment tingués la confusió que aquella desgràcia fos producte d'uns també malparits terroristes com la ETA, tota la cua del darrere és lamentable i es cert, aquest personal no hauria d'estar en actiu.
Dit això, al meu parer també és de rebut i convenient dir que en aquells dies el PSOE va treure suc d'una manera prou cínica, fregant fins i tot la posterior dels "peperos", a una situació que exigia un tracte i tacte molt diferents als que es van exhibir, i és que a la política no tot s'hi val.

Mar ha dit...

eduard, ja em diràs què hi fas tan sovint a vallromanes, a banda de posar-me a mi com a principal sospitosa... i totalment innocent, ho juro!