Poca o molta gràciaAmb els assessors que tenen tan un com l'altre i acaben fent una trobada divertida però pensada per al conjunt de l'Estat i no per als milers i milers d'afectats del sud de Barcelona. Amb la factura que pot passar al PSOE, perquè els dels Llobregat són els seus votants per a les properes generals (tan important pot ser Catalunya?), que els guionistes intenten fer
moure els actors a base de la gracieta fàcil. Amb el famós talante es pot anar a tot arreu però els xous televisius nocturns millor que quedin per als artistes i actors, fins i tot, encara que sigui la cadena amiga: La Sexta de Jaume Roures, que ja té Público i ja té ganes de ser el biògraf audiovisual de ZP: en la línia del desaparegut Polanco de Felipe González i Pedro J. d'Aznar.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

L'Andreu mooolt amic. Massa. Un bon massatge que diria el Monegal. Es pot fer una entrevista amb certa complicitat i alhora amb punxa i deixant una mica de banda la broma f�cil que denota directament amiguisme. Aix� �s el que per mi traspua el video de l'entrevista. I a l'inici amb el gag de rodalies, la caguen tots dos.