Lideratges amb el vent a favor

El PSC ha celebrat el 6è Congrés Nacional a Girona. Ho ha fet en una època favorable i tan sols amb l’inconvenient de la crisi per les infraestructures. Veure’m què costarà la factura en la manifestació de l’1 de desembre i a l’hora de la veritat: les generals del març.

En aquesta fase de victòries i de dualitats internes per quin ha de ser el rol del PSC al Congrés, Chacón i Hereu han aprofitat la convocatòria per exposar el seu lideratge. Chacón en l’obertura i Hereu, en la clausura. Perquè com bé va definir un futur pes pesant del partit, el PSC no fa aquests tipus de moviments de cara a la galeria.

És de lògica que és molt més fácil assimilar aquestes transicions de futur en temps de victòries i, a més encara, mentre els adversaris han de fer la travessa del desert. Montilla i Zapatero governen amb un temps que sembla jugar al seu favor. Perquè mentre Mas s’ha de reinventar i lluitar per no quedar devorat per les circumstàncies, Rajoy prepara la campanya utilitzant sense èxit les associacions de víctimes del terrorisme. És quan dos naveguen amb el vent a favor i quan dos ho fan a contra vent.


Música / Radio Nowhere # Bruce Springsteen

PD: Bruce Springsteen anit a Madrid, amb el famós "Por qué no te callas?" del públic dedicat als prínceps, i per sort dijous ja es posen a la venda les entrades per al concert del Camp Nou del 19 de juliol.

PD2: El Premis Protagonistas del Año de Luis del Olmo, avui a Barcelona, amb el famós Botillo del Bierzo.

PD3: La tecnologia WiMax, coneguda com 4G, ja estarà a punt l'any vinent.

PD4: Mentre Jeff Bezos (Amazon) reinventa el llibre electrònic amb Kindle, Mariolina Venezia guanya el premi Llibreter 2007.

PD5: L'AWA promou la internet rural per donar accés a la xarxa a pobles sense infraestructures de xarxa ADSL.