Videobloc d'Artur Mas

Som a Còrsega 333 d'una tarda grisa d'hivern, amb un Passeig de Gràcia que ja respira Nadal i convida a oblidar la crisi que es pronostica. S'ha convertit en un gran aparador de franquícies mundials, que contrasten amb els pobres asseguts al terra que demanen caritat.

En han escollit (Vicent Partal, Marcús, Xavier Mir, Toni Ibáñez, Marc Arza, Núria Masdéu, Marc Vidal, Jordi Cabré) com a representants de la xarxa de blocs catalana i és la primera vegada que un polític fa aquest pas com molt bé va definir el pioner Partal. Professional preparats, atrevits i que són editors de pantalles blanques i planes i que els uneix un mateix nexe. Però falta Saül Gordillo, que és a Girona presentant Nació.cat. Són ja altres temps entre la interactució de polítics i periodistes, periodistes i polítics, i la prova és precisament el conjunt de persones que s'han reunit a la setena planta de la seu de CiU.

Perquè les TIC ens estan superant a tots; no només al polítics i als partits polítics. Tots ens hem de reinventar i pensar que des de l'esperança i la il·lusió Catalunya es construirà més lliure i independent. El mateix crec que diríem a Montilla, Carod i Saura si es presentés l'ocasió. I tan de bo les noves generacions, vinguin d'on vinguin, ens demostrin que no estàvem prou preparats però que vam intentar complir amb el nostre destí en la societat del coneixement. Creure en la Catalunya del segle XXI.

Música / What if God was one of us # Joan Osborne

PD: Paco Candel, una mort sentida per la seva importància al nostre país.

PD2: Marc Vidal ja dóna més detalls sobre les jornades sobre blocs a Granollers.

PD3: La Plaça, un bon lloc per evadir-se a Madremanya.

PD4: Nespresso és la nova temptació del Passeig de Gràcia i que s'inaugurà el proper dia 29.

PD5: Renfe és puntual. A l'anada, escolto com dues metgeses destrossen amb tot tipus d'arguments la recepta electrònica. Crítica global al sistema amb una conclusió final: "Si la consellera Marina Geli ens sentís..."