Demagògies sobre el procés de pau
El procés de pau a Euskadi passa per un moment de crisi. La incertessa actual és lògica si es té en compte que un conflicte tan històric com aquest no es pot resoldre sense dificultats i cicles amb alts i baixos. I, a més, amb la demagògia afegida del PP, que no ajudarà mai en un moment tan històric com aquest sinó que posarà pals a les rodes per només esgarrapar més vots. Al Regne Unit, els conservadors van donar suport al laborista Tony Blair per negociar el procés de pau amb l'IRA, però a l'Estat espanyol no és possible perquè els atemptats de l'11-M són un trauma polític per als populars.

Però tampoc es posem la bena als ulls i demonitzem l'enemic, ja que aquesta crisi també va bé al PSOE, ja que la dita en política de "crea una crisi per tapar-ne una altra" ara funciona a la perfecció. Rodríguez Zapatero, per llest que sigui, el pacte de l'Entesa a Catalunya, amb Carod novament com a protagonista, el perjudica més que el beneficia davant la resta de l'Estat. Tornem a allò de, en política, les formes són més importants del que sembla i per a la brunete mediàtica veure Carod amb càrrec a la Generalitat és un rèdit polític servit en safata de plata.

Ah! I el que no hauria d'intentar ara CiU és deixar-se llepar les ferides de Catalunya pel PP a Madrid. Amb personatges tan maquiavèl·lics com Zaplana i Acebes no et pot pretendre ni anar a fer uns pinchos a la Plaza Mayor. Ni tan sols per parlar de negocis.

Música / Aller Plus Haut # Tina Arena

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Zapatero, ara mateix va mes fumat que la pipa d'un indi, no sap ni per on es mou, es clar, tant de viatge el descoloca, i perd credibilitat!!
M'encanta el video, n'has sabut....

Anònim ha dit...

On hi va plus haute avec tes raisons écrites aussi bien...dans une chambre d'hotel ou partout...

Anònim ha dit...

¿ ... ? ... ¡... ! ...

Anònim ha dit...

La critica constructiva no es facil de fer perque tothom te massa prejudicis o lloses que suportar. Com tu be dius, criticar per norma el pp sempre es massa facil i en Zapatero ja ens poden anar acostumant a veure com les gasta

Anònim ha dit...

Tu siempre criticando al PP y Ciutadans