ERC ja se sembla a CiU
El pacte entre José Montilla i Joan Puigcercós estava preparat abans de les eleccions i només depenia tancar l'acord en funció dels resultats, que lògicament donarien més força a un o altre partit. Però vistos els escons aquest nou pacte de les esquerres que s'està tancant neix amb massa debilitats i no fa pensar en un futur esperançador per molt que es canviïn els protagonistes: de Maragall a Montilla i de Carod a Puigcercós.

Veure com ERC situa un president de Catalunya a un polític del perfil de José Montilla trenca tots els esquemes de catalanitat. Comprensible i entendor des del punt de vista de la militància ho pot ser perquè hi ha massa càrrecs en joc, però vist des de la distància ERC no és fidel als seus origens i menys a la tesi en què ha basat gairebé sempre tots els arguments: "CiU ho pacte tot amb Madrid i es ven per un plat de llenties". I ara ens haurem de creure aquest pacte de l'Entesa? Amb Maragall era passable, amb Castells possible... però amb Montilla... Té justificació pel bé de Catalunya? Aquesta aposta només s'entèn des d'un punt de vista que interessen més les conselleries que els principis. Com han canviat els temps!

Música / I Need You # LeAnn Rimes

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com et passes amb els d'ERC

Anònim ha dit...

Thanks by the song, its holder already is it all. As everything that you write, quality and tenderness in equal shares. Thanks again and always.

Anònim ha dit...

No, no es passa amb els d'ERC. Diu la veritat i a vegades la veritat fa mal. Aquí veurem realment si els politics van a servir al país i als seus ideals o van pels seus interessos personals. Reflexioneu