El PP només vol les seves regles
El Tribunal Constitucional espanyol ha rebutjat el recurs d’empara presentat pel Partit Popular contra la devolució dels Papers de Salamanca a Catalunya perquè el retorn respon a un projecte de llei i la justícia, entén el tribunal, no pot substituir els òrgans parlamentaris i perquè la demanda del PP no té contingut constitucional. Una decisió que referma que els populars no juguen sempre net i clar en les regles del sistema parlamentari. Se n’omplen la boca quan els convé per defensar la “unitat” d’Espanya, però en passen completament quan una llei (s’ha hagut d’arribar a fer una llei) expressa que s’han de retornar uns documents que van ser robats durant la Guerra Civil.

Precisament això va passar just el dia que la Comissió de la Dignitat va estrenar la pàgina web www.comissiodeladignitat.cat, que inclou informació i material gràfic de la devolució dels arxius, així com del projecte de llei de la memòria històrica.

PD: Google ha comprat Youtube. La veritat, el poder de Google ja no té límits a Internet perquè costa imaginar-se mil sis-cents milions de dòlars.

Música / World In My Eyes # Depeche Mode

3 comentaris:

narcís genís ha dit...

Molt bé Eduard, canya a Espanya!

Anònim ha dit...

Com continuï així aquests paios només tindran llagues a l'estómac i sovint hauran d'anar de ventre

Anònim ha dit...

Que els donguin i molt