No hem guanyat... i què!
Una altra jornada de reivindicació de la nostra selecció. Aquesta vegada contra Euskadi i, és clar, la unió de patriotisme fa la força. Nosaltres tenim molts valors, però si com la llegenda que va idear Miguel de Unamuno "a los catalanes les pierde la estética" als bascos els sobren molts dallonses. I ja ens va bé: però que molt i molt bé que, a vegades, amb un cop de puny a la taula i amb cara de mala llet també ens facin més cas en segons quins despatxos. Per tant, junts avançarem més ràpid i potser, més aviat del que ens pensem, la nostra reivindicació esportiva, política i nacional obté la recompensa esperada.

I just el partit ha coincidit amb la victòria de Fernando Alonso al Japó, en un altre clam del nacionalisme espanyol. És lamentable que la brunete mediática hagi parlat en les darreres setmanes de mans negres, persecussions, tractes de favor, soborns i un munt d'adjectius per no admetre l'espectacular remuntada de Michael Schumacher. Ara resulta que quan l'alemany, que ja gairebé tenia mig títol a la butxaca al GP de Suzuka, la Fórmula 1 torna a ser una gran competició i el pilot asturià ha fet justícia. Com es gira el mitjó en funció dels ulls en què es mira! Schumacher és moltes coses i mereix alguns adjectius, d'acord, però l'Alonso no és res més que un bon pilot amb molts fums i que reivindica que tothom l'idolatri.

Música / 7 Days # Craig David

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja ho deia Vázquez Montalbán, l'exércit de Catalunya és el Barça; ara a veure si hi ha exércit de veritat...llàstima que encara siguin necessàris els exércits!

Anònim ha dit...

El partit d'ahir, i sobretot la prèvia, amb el comunicat dels jugadors bascos i la ràpida "reacció" de la federació catalana, no només va ser una "festa" sinó que també va tenir una bona dosi de reivindicació.

Encara que, al Camp Nou, enmig de tantes estelades, tens la sensació que estàs dins una petita bombolla, que queda massa diluïda per tota Catalunya quan acaba l'enfrontament...

Que la reivindicació continui...

Anònim ha dit...

Ben aviat espero que siguem més que una SELECCIÓ

Anònim ha dit...

Ja tinc ganes que el nostre país jugui contra seleccions del nivell d'Irlanda i Escòcia