Albert Boadella
En el bloc de Ciutadans si pot trobar aquesta gravació tan personal del gran dramaturg i eminència política del nostre país que tant bé vol fer per Catalunya. Demà, Ciutadans pot arribar a fregar els dos diputats al Parlament si es confirmen els resultats a Barcelona. Espero que no sigui així perquè aguantar demà el pallaso d'en Boadella mediàtic pot ser una imatge tercemundista i que ens empetiteix.

Música / Caic # Gerard Quintana

7 comentaris:

ecasual ha dit...

Gràcies pel link, que és recíproc.
Saludos

Anònim ha dit...

Doncs mira, te'l menjaràs, perquè els ciutadans entraran al Parlament. Els politicastros catalans no aconseguiran amagar sota la catifa el fins-als-collonisme de bona part de la població. Au, a cascar-la.

Anònim ha dit...

En Boadella està malalt en tots els sentits de la paraula

Anònim ha dit...

Botaré Boadella pk estic fart de convergents i sociates i independents. I ho faré pk aquest és l'únic que no enganaya pk la política és fer la farsa de la farsa

Anònim ha dit...

No facis més cas d'aquest impresentable i que no té res més a fer que passejar-se per Torroella amb cara d'amargat. Carda el camp Boadella si tan et molesta Catalunya.

Anònim ha dit...

Boatella està acabat i només li manca ser el caganer del pessebre. Si entren aquest neofatxes emigro a conquerir Menorca

Anònim ha dit...

L'enemic ja té qui els voti. Tres diputats és una lamentable sorpresa