L'home més ric del món i un dels més poderosos ha decidit que deixarà de treballar i que es vol dedicar a la seva fundació a mida que es vagi desvinculant de Microsoft. Em sembla molt lloable la decisió que ha pres i molt encertada la planificació en el temps. Bill & Melinda Gates Foundation és un projecte que va anunciar fa uns anys i que ara vol potenciar per ajudar als qui més ho necessiten del planeta. Quan semblava que les noves tecnologies no tenien ànima i que els multimilionaris no tenen sentiments, Bill Gates ha demostrat que hi ha causes més estimulants que dirigir un imperi de 63.000 treballadors i gestionar una fortuna de 46.000 milions de dòlars. Per tant, el repte professional l'ha complert amb escreix i ara li queda gaudir d'un gran repte mundial i que amb una persona no n'hi ha prou. Un vídeo presentat ahir mateix a la fira (CES) de Las Vegas parodiava el seu comiat amb humor al mateix temps que Gates deixava un testament visionari: "
ara s'inicia una segona dècada digital, més enfocada a connectar persones."

Música / Méditation from Thais # Jules Massenet

* El poder té por d'Internet *

PD: El buscador Wikia Search ja funciona. Més competència per a Google.

PD2: Brillant entrevist al gurú Manuel Castells a El País.

PD3: Totalment d'acord amb l'elogi de Marc Vidal (sempre imprescindible) sobre Jesús Palomar: "pel seu sobiranisme ben entès i pel seu nacionalisme elegant".

PD4: Roger Miralles m'anuncia per correu el bloc La Veu de Sils.

PD5: Sant Cugat del Vallès ha creat el portal multimèdia Cugat.cat per unificar els mitjans municipals i incorpora un nou diari electrònic. El futur.