Una carta per a cada rei mag

Tres peticions per aquesta nit perquè els Tres Reis Mags de l'Orient, en aquest cas d'Internet, encara que no passin pel meu portàtil no s'oblidin de les demandes més necessàries del nostre Planeta, més enllà de les compres innecessàries i compulsives de Nadal i Reis. I tres reivindicacions que van, especialment, contra la publicitat televisiva que juga amb els sentiments dels infants dels països rics per potenciar-ne les vendes. No hi ha codis deontològics en els espots perquè les multinacionals dominen el sector i no invoquen el sentiments sinó el tenir i consumir. Si els nens fossin conscients dels grans desequilibris de la Terra, segur que voldrien un món molt més just. Tenim el repte d'educar-los, fins i tot, contra la publicitat enganyosa i encoberta.

Música / Hope There's Someone # Antony And The Johnsons

* Ningú pot fer el bé en un espai de la seva vida, mentre fa mal en un altre. La vida és un tot indivisible *

5 comentaris:

Camil Ros ha dit...

El Rei Ros farà tot el possible

tunez ha dit...

en navidad no tendriamos q gastarnos un duro, besos amor y cariño gratuito. saludos

Anònim ha dit...

Feina molt difícil com a pares aquesta d'educar. Més que qualsevol altre. Ens anima el fet que estem educant per a la societat del demà.
Que els tres reis ens portin tot allò que siguem capaços de rebre.

Anònim ha dit...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Anònim ha dit...

It's a very very nice blog. Nice to Meet You and Congratulations from L.A.