Girosfera

Després d'un cap de setmana intens a Granollers per debatre sobre el present i el futur dels blocaires a Catalunya, van sorgint nous moviments. La Catosfera és l'expressió per aglutinar els blocaires catalans, però ara surten iniciatives per agrupar els blocs en funció de l'origen. I en aquesta segmentació territorial ja ha hi conceptes com els de l'Ebresfera, que ha fet el primer pas. Però també va prenent forma el Vallesfera, segons em van explicar dissabte sopant en Martí Cabré i la Núria Masdéu. I també s'està preparant el Bagesfera i ara... el Girosfera. El sempre actiu José Antonio Donaire ja va creant xarxa amb Eduard Díaz i Jesús Badenes. El Tarlà va fent passes en aquesta direcció.

I aquesta exclosió del que semblava un món alternatiu, cada vegada té més presència més enllà de la xarxa. El candidat d'ERC a Girona, Francesc Canet, ja ha preparat una trobada de blocaires per dilluns vinent al Centre Cívic Can Ninetes. Josep Maria Aguirre és qui ho projecta. Un pas més a casa nostra i similar a la d'Artur Mas. Però no s'acaba aquí. CiU i el PSC van en la mateixa línia. I la majoria de partits estan preparant fer un salt més i permetre que els blocaires puguin seguir en directe els mítings dels candidats. Catalunya, per distàncies i en ser un país petit, no sembla que pugui necessitar introduir-se a la xarxa amb tanta força però és que les societats modernes avancen en aquesta direcció. Més val adaptar-s'hi a temps i evolucionar.


Música / Proud Mary # Tina Turner & Elton John

PD: El republicà McCain guanya a Florida, mentre Giuliani és el gran derrotat. Clinton torna a superar Obama.

PD2: Ja em costa seguir els moviments dels gironins i amics al Twitter, doncs el Facebook... bull! Fins i tot s'han apuntat al Twitter El País i Le Monde, a banda és clar de la CNN.

PD3: Seixanta anys de l'assassinat de Gandhi. El record es manté arreu del món.

PD4: El català avança a Europa sense necessitat de comparar-se tan sovint al castellà. Per contra, Bono ja es prepara el terreny al Congrés.

PD5: Cafè imprevist amb Carles Puigdemont, cada vegada més actiu a Internet, ja sigui a través de l'ordinador o del mòbil.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El merit de la giroesfera es teu i del teu club anonim com el Saratoga

Anònim ha dit...

T'oblides amic Eduard de la Blocsfera cristiana, que té molt d'èxit. Hi ha una cinquantena de blocs inscrits. Hi ha algun amic teu que crec que t'informarà bé. Pots veure els blocs a http://www.focnou.com

Anònim ha dit...

I like this blog is fantastic, very good!! Do you want to see something more? Read it...:Great investment opportunity in Costa Rica: condos, costa rica real estate, costa rica property. Visit us for more info at:
http://www.jaco-bay.com/

Anònim ha dit...

blogosfera cristiana? Jo em pensava que els cristians, per comunicar-se amb el jefe, en tenien prou resant. On anirem a parar!

Anònim ha dit...

El que trobo millor de les Xferes (entenent a X com a catos, giros, etc...) és que no divideixen, ans al contrari des de l'atomisme contribueixen positivament al tot.

L'únic problema és trobar temps per a tot.

Per cert, jo m'apunto a la Girosfera i al que faci falta ;-)

Anònim ha dit...

Your blog is really good , you have interesting information , is really
good written. Congratulation!!!. Do you want to see something more?
Read it...Zeta Group, Great investment opportunity in Costa Rica: jaco
bay. Visit us for more info at: http://www.zetaonline.com.