Els deixebles de Vidal-Quadras



Després del fracàs de Piqué en no consolidar el seu gir més centrista, el PP el que persegueix a Catalunya és recuperar les essències del per què de la seva creació. Es radicalitzen i s'acosten a Ciutadans, que els havien ocupat aquest espai electoral. Una vegada més es confirma que Sirera i García Albiol són la mateixa cosa. I com que pateixen catalanofòbia es fan els màrtirs i juguen amb la llengua, quan són conscients que aquest anunci s'ha instrumentalitzat. Ja m'agradaria comprovar, per exemple, si els alumnes de Primària o ESO de les escoles de Barcelona acaben parlant millor el català que el castellà i quina llengua utilitzen habitualment: televisió, dvd, cinema, llibres, vídeojocs... Però la realitat no importa quan interessa la desestabilització. I ara com es contraresta aquest imput quan arriba als mitjans estatals de Madrid? Per tot això i més, Siera i García Albiol són els deixebles de Vidal-Quadras.

Música / El Imperio Contraataca # Los Nikis

PD: Després de les llàgrimes, Clinton demostra el seu lideratge remuntant a New Hampshire (39%) i recupera l'equilibri amb Obama, que personifica el gran canvi. McCain (37%) fa el mateix entre els republicans, mentre cau Huckabee (11%). I ara, dimarts que ve, Michigan.

PD2: La llista de les llistes del 2007 segons Time.

PD3: Daniel Álvarez i la seva experiència a Barcelona, amb El blog d'un gironí a la gran ciutat.

PD4: Camil Ros, com és habitual, sempre a l'última amb el Google Docs, amb els sempre merescuts records a Josep Pallach.

PD5: Sony confirma Skype per a la PSP i anuncia el nou Mylo.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

N'havies tingut mai cap dubte que aquests senyors eren uns grans deixebles del sr. Vidal-Quadras i els seus pensaments.
Jo no, i em sap molt de greu veure com tenia raó.
Per nosaltres els catalans i catalanes que ens estimem Catalunya.

Anònim ha dit...

Jo crec que, amb aquest video, demostren la seva impotència. No troben, o no saben trobar, cap argument més contundent que la confrontació entre comunitats linguistiques per augmentar els seus vots.
Com que al Pais Valencià, perdò la Comunidad Valenciana, els ha funcionat tant bé...provèm allò més fàcil.
De totes maneres, recorrer a aquesta mena de joc brut ho trobo una falta de "hombría", (politica)com es diu en castellà.

Daniel Àlvarez ha dit...

gràcies per la cita. una salutació d'un gironí des de Barcelona i fent molta feina.