Zapatero ho té magre a Catalunya



La topada de dimecres a Madrid, en la celebració del sopar pels 70 anys del monarca, entre Montilla i Zapatero ha provocat l'última crisi entre els governs de la Generalitat i l'Estat (diari Avui). El PSC i el PSOE són, en teoria, el mateix partit però el president estatal, aprofitant la posició de força, està marcant l'agenda del nostre país perquè ara és quan més l'interessa: la campanya electoral del 9-M ja és a punt. I per les pressions no s'ha produït l'acord pel traspàs de Rodalies.

Ara és el moment de no tocar gaire res i, sobretot, no donar vida al PP, quan les distàncies s'han escorçat perquè Zapatero no ha assolit grans reptes com l'Estatut, l'acord de Pau a Euskadi, el TGV a Barcelona i ha d'afrontar la desaccelaració econòmica. I si sumem les infraestructures, l'ampliació de l'aeroport del Prat (Barajas surt afavorida) i ara Rodalies, Zapatero ho té magre, tot i les grans reformes socials i mèrits com el desplegament la llei de la dependència, amb el contrapès dels minipisos generats per la bombolla immobiliària del moment.

Música / Donde está la vida # Pancho Céspedes

PD: La retirada de la candidatura de Madí ha desencallat les negociacions al conseller de govern de la CCRTV, que tindrà la novetat esperada d'Albert Sáez. Almenys, hi haurà un bon periodista.

PD2: Vint restaurants catalans oferiran "menús Vázquez Montalbán" en homenatge a la seva figura.

PD3: El PSC du en secret la remodelació del seu web, però ja és a punt d'estrenar-se a finals de mes i a les portes de la campanya. Serà un portal molt més multimèdia i segur que permetrà consolidar el seu lideratge (en blocs, arrasa) com a partit en el món de les TIC.

PD4: Catalunya-Argentina, el 25 de maig al Camp Nou. Progressem!

1 comentaris:

Anònim ha dit...

I si algú pensava que ho tindríem així de fàcil, s'equivocava.
Catalunya segueix essent com sempre donant i sense rebre res a canvi.