"Fitxat" per Criterio.es

No donen la cara, s'amaguen rere el seu criterio, per explicar les seves veritats al nostre país. Ells sí que són la "crosta", però l'altra crosta. Un honor. Per cert i respecte el vídeo dels hereus de Vidal-Quadras, sort que encara queda algú amb sentit com Francesc Vendrell, que si continua així serà repudiat aviat.
clipped from www.criterio.es

En Cataluña no se puede escolarizar a los niños en castellano, idioma oficial de esta Comunidad junto al catalán y propio de la mitad de sus ciudadanos, en ningún colegio público, según se demuestra por enésima vez en el ya famoso vídeo del PP. Denunciar esta realidad tercermundista te convierte en catalanófobo. Eduard Batlle, periodista del diario El Punt, nos lo recuerda (traducimos):


blog it

Música / El tonto Simón # Radio Futura

*
L'home raonable s'adapta constantment al món. L'home no raonable persisteix en voler adaptar el món a mateix. Per tant, tot progrés depèn de l'home no raonable *

1 comentaris:

Llucieta ha dit...

Llavors si que es pot escolaritzar en la seva llengua materna als nens castellanoparlants? Encara que la funcionària de la Generalitat digui que no?