U23D

Contra les pèrdues dels milionaris del planeta als parquets bursaris, contra les manifestacions de Lluís Maria de Puig després de prendre el càrrec al Consell d'Europa, contra la condemna a Atutxa, Bilbao i Knorr i contra la designació política dels membres del consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), només dos lletres i dos números: U23D. Acaba de ser presentat al prestigiós Festival de Sundance i és un nou documental en 3 dimensions rodat durant els concerts del Vertigo Tour a Sud-amèrica. Música per a l'evasió de la millor banda irlandesa de la història.



PD: La cadena SER a Girona acaba d'impulsar una nova iniciativa: la secció de blocs dels dilluns el migdia en el programa Hora L.

PD2: La campanya ja és a punt: a Can Marquès dinaven Joan Bagué, Xavier Soy i Gabriel Casas i a només dos metres Àlex Sáez, Camil Ros (cada vegada més culinari, amb una becada al Motel) i Saül Gordillo.

PD3: Carles Puigdemont està en forma amb el vídeo a You Tube (ara amb la Devesa) i sabia del sopar tertúlia de divendres amb Francesc Homs.

PD4: Bon post sobre el futur del periodisme de Benoît Raphaël recollit per Jesús Badenes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"contra les pèrdues dels milionaris"? Massa poc, home, massa poc

Anònim ha dit...

eduard, tens tants escripts i coses modernes en el bloc que cada vegada se'm fa més difícil accedir-hi :(