La "Ronaldinha"

Esperava més de la consellera d'Interior, Montserrat Tura. Després de tant parlar sobre la lluita contra la prostitució i, fins i tot, d'anar a un prostíbul de l'Alt Empordà (alguns agents dels Mossos ja van avisar a les senyoretes el dia abans que les visitaria "una dona molt importat, molt important"), la primera professió de la Terra continua desplegada en les zones de més trànsit de les carreteres del nostre país. Catalunya no mereix una entrada tan patètica a l'Alt Empordà i més quan veus que a l'altra costat de la frontera aquest tema està controlat.
La majoria de les professionals de carretera són noies joves, immigrants i sense papers. Totes, segurament, tenen una història dura, dramàtica, i fins i tot admirable per què han hagut de fer per sortir dels seus països d'origen. I l'esclavatge continuarà durant temps a mans de rics traficants de vides, drogues i objectes de nivell.
Però el que no entenc és que després de tant parlar-ne i, especialment, agradar-se tant davant les càmeres, la consellera Tura no ha resolt el problema. Els ciutadans ens sentim estafats com amb molts altres temes a causa d'aquest desgovern. Hi ha moltes situacions que no sabem, que no veiem i que no intuïm. Fins aquí, d'acord, perquè també s'ha de gestionar el país de portes en dins. Però el tema de la prostitució és tan flagrant que només cal buscar responsables. Perquè el país no és el Bailén 22! I fer d'altaveu consellera vostè sap que té un preu: que després la feina s'ha de fer ben feta. Exigim resultats. Per tant, una vegada més Catalunya perd un llançol a cada bugada i aquesta vegada sí, i una més, Madrid no té la culpa de res.
I encara que cada vegada tingui més crítiques, tampoc cal amoïnar-se gaire per la Ronaldinha del govern, tal com la va batejar el president Maragall a TV3. Encara que continuï en el càrrec amb tanta convicció, no repetirà com a consellera si es manté el resultat de la travessa actual. I és que en floquet de neu podria tenir una rellevista.
PD1: Carod molts ànims!!! Sempre ens quedarà Catalunya.
PD2: Torna Nanni Moretti amb Il Caimano. Berlusconi prepara't!