Un as a la màniga

Florentino Pérez sembla que ha desaparegut del mapa. Després de tantes ànsies de poder i de voler revolucionar el món del futbol gràcies a les seves innovadores idees (pavones i zidanes passarà a la història) resulta que ara es dedica només als seus negocis. El Real Madrid, ja és història.


Però això fa mala olor. Es pot parlar molt del seu immaculat historial com a empresari, de ser un salvador d'un club que estava a la ruïna, però aquest personatge continua tenint molts cadàvers a l'armari. Anem a pams. Algú, amb els temps que corren, encara es pot fiar d'algun constructor? Ell ho és: president del grup Actividades de Construcciones y Servicios (ACS). Una empresa top ten a l'Estat. I tots ja sabem que els taurons de la construcció quan hi ha sang és quan ataquen. I, per tant, en aquest sector la fórmula de com es fan molts milions d'euros aquí i a Madrid ja està inventada.

El seu model al Real Madrid també ha fracassat perquè no s'esperava que el PP no governés a l'Estat. El PSOE li ha anat passant factura fins que amargat i espantant dóna ara la sensació que ha dit prou. Però vull ser malpensat... No serà que ACS l'ha fet dimitir perquè pot haver-hi una sorpresa final i aquest gegant de la construcció acabi gestionant l'OPA sobre Endesa.


No serà que s'ha intentat que el seu historial continuï igual de brillant i no s'embruti durant aquest tres mesos que queden de lliga amb pitades i mocadors contra la llotja del Bernabeu a causa de la decadència de la galaxia blanca. No serà que l'OPA s'està duent a terme i aquest és un tema que ja no és pot parlar a la llotja del Bernabeu amb els ministres populars de torn. Ara, la llotja també ha caigut de la terra i ha baixat de la galaxia dels business. O dels pelotazos altrament dit.