Manuel Cuyàs

Ho he de reconèixer: m'agrada escoltar els dijous la tertúlia matinal de Xavier Bosch a RAC1 perquè sé que hi haurà el company, professor i periodista Manuel Cuyàs. Sempre li he dit que m'encanta la seva oratòria d'estil planià, però ell s'ho agafa a broma. Estic convençut que la seva manera de veure la realitat i després explicar-la per les ones té molts més adeptes. Ja hi ha massa savis amics Manel... I ja no diguem els articles que publica en la contraportada del diari El Punt de Barcelona.

Manuel Cuyàs sempre arrisca amb les coses que el motiven i alhora el diverteixen. I aquestes coses són les entrevistes que publica cada dilluns en El Punt sobre els joves actuals perquè aportin la seva reflexió sobre el nou Estatut de Catalunya i, a més, donin la seva visió sobre aquest inici de segle. Quan va sortir la primera conversa, ja el vaig felicitar per la iniciativa. Qui també ha valorat la seva tasca és el mateix expresident de la Generalitat
Jordi Pujol, que en seu bloc ha destacat els intervius del periodista maresmenc. I aquestes entrevistes encara tenen més mèrit del que pugui semblar perquè, com s'observa en la imatge, no hi ha cap gravadora sobre la taula. Amb llapis i paper com ho faria un dels seu referents Josep Pla.


PD: Gràcies Ramon pels teus ànims.