Que se les fotin entre ells

Ja tocava ja! Ciutadans de Catalunya, el nou partit de l'esquerra catalana no nacionalista, comença a tocar els dallonces a Josep Piqué. No n'hi havia prou d'espectacle amb el tripartit que ara els españolistes (sí amb ñ) de casa nostra també es barallen per aconseguir la seva quota de mercat. Els analistes polítics sovint reflexionen que és molt sa per a la democràcia que hi hagi força partits i de diferents tendències. Però aquesta idea de la pluralitat no la comparteixo; cada vegada més crec que tendirem a la situació dels Estats Units o Anglaterra: dos grans partits que dominaran el procés electoral. A l'Estat espanyol es comença a divisar aquest futur amb el PSOE i el PP. A Catalunya, caldrà més temps però la divisió s'acabarà formant.

Ara, amb aquest nou escenari a Catalunya, la pugna entre espanyolistes també tindrà la seva quota als mitjans. I Piqué, precisament, és qui ha carregat contra Federico Jiménez Losantos i la COPE pel seu suport a la colla d'amics de Boadella:
Arcadi Espada, Félix de Azúa, Francesc de Carreras, Ivan Tibau, etc. De la resta, la majoria són amargats de la nostra societat perquè no se senten compresos. El refugi alternatiu, en algun cas, era la beguda.

Piqué, doncs, va exposar el seu punt de vista en un sopar-col·loqui que es va celebrar dijous en el
Club Siglo XXI de Madrid. Ho va dir entre línies, sense parlar de la COPE i només va fer referència a una emissora però quan s'olorin les eleccions segur que la cosa anirà a més. Temps al temps. Però Piqué tampoc pot entrar a matar contra el grupet de revolucionaris perquè té el cas Ercros que li crema els peus.