Amiga M
Et noto desanimada però t'entenc. Les sensacions són molt similars i comparteixo la teva impotència perquè et sents decebuda amb un canvi polític que, de tant que se'n va arribar a parlar després de tants anys, no hi ha manera d'ilusionar-nos. Ahir, encara em deies que divisaves molt lluny l'horitzó de l'esperança i que, des del teu càrrec, has vist com se n'han fet i se n'estan fent de molts grosses. I a correcuita perquè l'1 de novembre és com dir... ja! La impotència genera ràbia i la ràbia és l'evidència de la frustració, i la frustració no és un bon símptoma per als qui us dediqueu a aixecar el país de portes endins. No destaqueu als mitjans de comunicació, però teniu la responsabilitat de què el país funcioni amb normalitat.
Vols lluitar per no defallir en l'intent, per intentar que per sobre de qualsevol partit la teva tasca sigui professional i no hagis de suportar perfils baixos i que arriben amb el carnet a la boca. D'altres, veus com s'agafen encara com poden a la cadira tot i que ERC ja està fora del govern. Què trist saber de la irresponsabilitat política de molts que tots just acaben d'arribar!
Però tu tranquil·la. La història de Catalunya no l'escriurà aquesta gent tan grisa que només mira pels seus interessos. És de rebut esperar que el temps acabi posant a cadascú al seu lloc, tot i que hi ha moments que un perdi l'esperança. La travessa del desert no només la fan els partits que estan a l'oposició sinó també els professionals, el tècnics, els qui esteu per sobre del bé i del mal i que alguns mai us volen fer lluir com us mereixeu. Sou molts M! Sou molts més dels que us penseu i que el país us necessita per no sucumbir a tanta inoperància. És per això que et demanaria, sisplau, que brillessis i que ajudessis a brillar els teus. Ningú més que Catalunya tu pot agrair.
PD: Amb el reconeixement que et mereixes i us mereixeu. Brilla! Brilleu!
Música / Missingg You # Chris de Burgh

1 comentaris:

Anònim ha dit...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»