Bob Dylan


Bob Dylan va actuar anit a Calella de Palafrugell, al Festival Jardins de Cap Roig. L'ocasió de veure una llegenda a casa nostra no passa tots els dies i per això el públic va respondre. Bob Dylan va estar dalt de l'escenari com s'esperava d'ell: musicalment perfecte, seductor amb l'harmònica, acompanyat de bons músics, distant, esquerp i les dues hores de rigor. Ni més ni menys.

La sensació Dylan és un bon punt de partida per aquest festival del Baix Empordà que es va consolidant amb el temps i que ajuda a diversificar l'oferta musical de la Costa Brava. Peralada, Torroella, Calella de Palafrugell.... el més important és que a l'estiu tenim concerts, espectacles i representacions d'un nivell que ens obliguen a gaudir-ne i presumir-ne. El prestigi ens dóna una categoria que engrandeix Catalunya més enllà dels vols barats, el turisme de sol i platja i, a més, arriba en un moment en que el país precisament tant ho necessita.

Música / Like A Rolling Stone # Bob Dylan

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu n'hi dó! així que hi vas anar! molt bé, ja m'ho explicaràs amb més calma. Ànim! Francesc

Anònim ha dit...

Ja seria hora que els diaris de Barcelona parlin d'altres festivals que no siguin el Grec o les festes del seu barri. La foto de la portada de La Vanguardia demostra que a Girona també podem sortir a la portada per un personatge de qualitat.

Anònim ha dit...

Dylan és un mite, i a Calella devia ser una nit màgica. A Girona esteu fent el sorpasso a Barcelona...felicitats....

Anònim ha dit...

Dylan i el so de l'aigua a Calella, quasi com Blanes un matí qualsevol...