El Via Veneto no dóna vots
El secretari de comunicació de Convergència i Unió, David Madí, s'ha convertit en la guillotina del partit i és ell el qui està impulsant la neteja dels històrics per donar pas a la sava nova, el grup que s'autoanomena Pinyol, entre els quals hi ha Oriol Pujol, el fill de l'expresident.
La pugna per formar part de les llistes electorals està posant en un dilema al candidat de CiU, Artur Mas, que ha de decidir per quin nucli es decanta: el dels joves amb el qual hi té més confiança, parlem de Quico Homs, Oriol Pujol i el mateix Madí, o bé els històrics que volen continuar en la política activa: Irene Rigau, Maria Eugènia Cuenca, Carme Laura-Gil, Josep Maria Cullell i Antoni Fernández Teixidó, entre d'altres.
Mas és qui haurà de decidir però si es té en compta a qui despatxa diàriament i amb qui simpatitza, està clar qui guanyarà la partida. El problema de fer la neteja, és que si realment s'acaba portant a terme, no sigui Madí qui l'apliqui.
Perquè si ho fa amb la mateixa arrogància i prepotència que utilitza damunt les estovalles del seu restaurant, Via Veneto, hi sortiran perdent els històrics però en el fons, el mateix partit. Del Via Veneto, n'han sortit moltes decisions en calent que no han fet cap bé al país ni a Convergència. I és que Madí pot ser necessari a CiU per la seva intel·ligència però no per la seva supèrbia i esnobisme. Aquests valors no donen cap vot.
PD: Per als qui no creguin en la convivència i la integració: La immigració aporta el 50% del creixement del PIB català.
PD2: Aquesta imatge passarà factura a Zapatero, potser no a curt termini però tindrà el seu efecte.
Música / Eyes Of Blue # Paul Carrack