Joan Laporta és advocat

No en tenim prou amb les eleccions a la presidència de la Generalitat per al dia de Tot Sants, que ara tindrem eleccions a la presidència del FC Barcelona. Ja veure'm quines tindran més participació. Mentre a la política, el nombre de decebuts és cada vegada més gran per culpa de la crisi del tripartit, tot i que els experts preveuen una pugna molt igual entre CiU i el PSC, a can Barça la victòria de Jan Laporta sembla que serà contundent. De moment, tindrà pocs rivals, ja que Josep Maria Minguella i Joan Majó no poden passar d'aspirants. I l'etern rival, Sandro Rosell no té ni temps de preparar-se.

La jugada de les eleccions té mala pinta i si hi ha el Tribunal Superior de l'Esport i la Secretaria General de l'Esport pel mig és que també, en el seu moment, també hi van existir raons polítiques pel mig. Com que és el president del Barça ha comès aquesta relliscada si és advocat? Està clar que Laporta tornarà a guanyar les eleccions i no té rival perquè per moltes imprudències judicials que s'hagin comès... la piloteta, tal com afirma el meu admirat amic Martí, aquest any ha entrat. Lliga i Champions. I això és l'únic que els socis tindran en compta quan vagin a votar. I si Laporta ha comès un altre error de vanitat, en aquests moments, això no passa de ser criticable.

Música / Counting Crows # Mr. Jones

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I quina jugada el Sala i Martin de president provisional!!...com xal·larem amb ell a la llotja, amb les seves americanes de colors llampants i les seves influents opinions. Perquè no es pot presentar, que si no, tremola Laporta!!

Anònim ha dit...

Ah..i molt bona la música, com sempre...thanks

Anònim ha dit...

Great site lots of usefull infomation here.
»