Família tradicional
El Papa ha anat a València per defensar el matrimoni convencional. Quin sentit té que la Santa Seu aposti per aquest valor tan a la baixa quan n'hi ha un d'imparable i que progressa al món: la fam als països més pobres. Parlar de la família tradicional a només mil quilòmetres de distància de l'Àfrica és que al Vaticà encara duen la vena als ulls. Predicar per la unió de parelles hetereosexuals per perpetuar l'espècie és no voler veure el drama que es viu a l'Estret, la crua realitat del continent negre i significa que l'Eglésia encara basa les tesis en el passat més doctrinal.
L'elecció del mateix Benet XVI com a Papa ja demostra quins són els interessos tan conservadors que mouen al Vaticà i que cal extredre'ls a la resta d'humans, lògicament, fidels o no. La V Trobada Mundial de les Famílies de València ha estat per, en el fons, evitar l'establiment d'una nova definició de matrimoni per legalitzar les unions homosexuals i que, a més, tinguin el dret d'adoptar.
Però mentre hi hagi cada vegada més infants per adoptar als orfanats dels països menys desenvolupats, les unions homosexuals tindran més i més sentit. I si Ratzinger predica pel matrimoni convencional, el segle XXI proclama la família antropològica abans que catòlica. I si cal, posem la història per testimoni.
Música / Mandela Day # Simple Minds

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja en tens ja de raó... tot és una fira de teatre, recordem pedrastras dins l'esglèsia, monges embrassades... i un princep que es casa amb una dona separada!... VISCA LA FAMILIA CONVENCIONAL.

No aprendran mai?

PD: m'encanta la cançó

Bridget

Anònim ha dit...

L'esglesia viu del passat perque no te futur

Anònim ha dit...

La santa seu ja està tan fotuda que no troba ni un papa amb carisma. El papa hauria de ser negre