Companys... no era això

Imma Tubella reuneix les condicions per ser la rectora de la UOC, tot i que agafar el relleu de Gabriel Ferraté -en la dreta de la imatge- no era gens fàcil. L'impulsor d'aquesta universitat virtual catalana va deixar el llistó molt alt, però és clar, tenia un defecte si és que es pot dir així. Aquest era un producte catalogat de convergent. Per tant, encara no fa tres anys i va haver un conselleret -en el centre- que va assumir el càrrec amb una de les ordres socialistes de sentenciar la UOC . O sigui, comproves que hi ha imputs que van contra del país per interessos polítics. I ara, amb poc temps, la nova rectora ja ha comès un error imperdonable per la seva categoria: nomenar el seu marit, Eduard Vinyamata, per al Campus per la Pau i la Solidaritat d'aquesta universitat.

Qui coneix Imma Tubella i Eduard Vinyamata saben que no es poden posar en dubta els seus coneixements però aquest nomenament directe només fa que demostrar que el país ha viscut massa anys enganyat. Una vegada més patim una reiteració evident: si el canvi tan anunciant és com el que hem vist i veiem la desil·lusió és tan o més gran. Els de dretes perquè ja fa massa temps que els coneixem i els progressistes intel·lectuals perquè són espavilats i són de tot... menys d'esquerres.

Música / Por el Bulevar de los Sueños Rotos # Joaquín Sabina

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I això sente tenir en compte el que ha arribat a fer només entrar de rectora...retirada de portàtils als antics comandaments, o remodelació de tota la UOC sense un projecte concret. Perquè els canvis han estat per qüestions polítiques no de gestió, i a sobre ara ja no hi són els que ho van fer..però quin desastre! i així anem amb la universitat i la investigació en aquest país que és Catalunya, orgullòs de ser capdavanter...tampoc era això...encertadíssima la cançó i d'un cantant que exerceix de madrileny..uuuu apuntant directe al cor...

Anònim ha dit...

Em sembla que a aquest rector estimat per molts, amb moltes qualitats no el van retirar per convergent. Segurament hi ha un moment uq ela gent ha de dir prou i aquest rector no ho va saber fer, llàstima perquè durantt anys tenia un curriculum espectacular. I dic que no ho va saber fer perquè es va envoltar de gent que crear problemes econòmics de gran volada. Una llàstima . Esperem que la rectora no s'equivoqui també. Això que apuntès ésun eroro, clarament menor, però qu eno queda estètic. Tens raó.

Anònim ha dit...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Black pornstar india Awesome milfs Voyeur cam beach