Queco Novell
Com pot ser que Salt tingui tant poder de convocatòria? Com pot ser Queco Novell tingui tant èxit per a només un pregó de Festa Major? Divendres passat, hi havia al meu poble un saltenc de Barcelona fent el pregó, Queco Novell, però l'encant del meu municipi i del mateix protagonista, si som realistes, no hauria de ser comparable a la plaça Sant Jaume. Per una banda l'alcalde, Jaume Torramadé, i el seu fitxatge de partit: Josep Antoni Duran i Lleida, que probablement va venir a desgrat. I per una altra, bona part de l'star system socialista: ni més ni menys que l'aspirant a la Generalitat José Montilla, i dos consellers gironins, Joan Manel del Pozo i Marina Geli. Per ser Salt, la veritat és que et fa sentir orgullós. Però per al que hauria de ser la política, una vegada més comproves el que menys t'agrada i, tot, tot!, reunit en un petit balcó. Per sort, com que en Queco Novell l'ha sap llarga se'n va sortir de sobres i va ser el més ben parat de tots. Encara que això és lògic que vagi amb el sobre de rigor -de fet, per ser saltenc- i amb el sopar posterior amb l'alcalde i el seus predilectes.
PD: Amic Martí, que tinguis sort en aquesta nova aventura a l'Àfrica. He vist això sobre Sierra Leone i he pensat en tu. Els teus projectes de cada estiu et dignifiquen.
PD: Música / El Far del Sud # Sopa de Cabra

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser perquè personatges de televisió i polítics tenen ara molta nomenada, encara que sempr se'n surten millors els televisius...cançó genial...thanks

Anònim ha dit...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anònim ha dit...

Looks nice! Awesome content. Good job guys.
»