Canvis pendents de Zapatero
El president del govern espanyol va convocar ahir per sopresa els mitjans de comunicació en un bar de Lleó, la seva ciutat, i a un recinte al qual de jove hi assistia amb freqüència. Els periodistes hi van anar amb l'esperança de tractar l'actualitat amb el president i el tema inevitable va ser la crisi oberta amb Israel arran de la polèmica i la tensió que va causar aquesta imatge. La gran igcògnita és saber si la posada en escena estava preparada o no.
Zapatero, un polític que fins ara ha calculat molt bé les seves intervencions, és fred i un home que sap jugar les seves peces en el taulell d'escacs, segons expliquen els seus interlocutors. De moment, aquesta imatge serà una de les que marcarà el seu mandat i està per veure si és la que ha frenat la segona crisi política que el president tenia preparada. Zapatero és lògic que faci la segona remodelació del govern a la callada, tal com va realitzar la primera. Els seus col·laboradors deixaven entreveure que podria ser abans de l'estiu. I si no és així... doncs potser seria només començar el nou curs polític, amb la intenció sempre d'agafar els seus adversaris amb el pas canviat. Ara era un bon moment.
Però la polèmica encetada i el gran conflicte generat a l'Orient Mitjà fan que no sigui la data apropiada, ja que en cas d'efectuar-se la remodelació el primer en saltar seria un polític que també està d'actualitat i que cada vegada té pitjor nota en tots els cercles allà on és mou. És Miguel Ángel Moratinos, precisament, el ministre d'Afers Estrangers. Però si salta Moratinos, Zapatero sap que suposaria que aquesta imatge li ha causat un error de nivell i per això no és moment d'admetre la badada. Tant si aquesta entrava o no en el guió de protocol.
Música / The Kitchen # Stomp

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A les cuines sempre és on es fan i es prenen les decissions més importants...cuinar també és manar sobre els altres per mitjà del que se sap i no es pot dir...genial Stomp....

Anònim ha dit...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anònim ha dit...

Greets to the webmaster of this wonderful site! Keep up the good work. Thanks.
»